• магазини, 0 продукти
#4
зимни гуми
2024

GoodYear UltraGrip Performance 3

UltraGrip Performance 3 е една от най-добрите гуми, които сме виждали в тестовете, и освен това нейната най-добра дисциплина е представянето на сняг, като същевременно запазва отлични свойства на мокра настилка, което я прави чудесен кандидат за заснежен климат.
Jiri Chomat, GumiLab.eu
проверете наличността на GoodYear UltraGrip Performance 3
ширина
профил
размер на джантата

сравнение

размери

GoodYear UltraGrip Performance 3 се изработва в 89 размери, като се започне от 175/65 R14 до 265/45 R20.
филтър:
покажете цените

подобни гуми

сравнение: гуми, подобни на GoodYear UltraGrip Performance 3

хронология

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 е стартиран

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 е тестван 7x (Autobild,...) и спечели теста на Autobild 225/40 R18.

постижения

3/6
най-добър
wet-handling
мокра обработка
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
1/5
най-добър
aquaplaning-cross
аквапланинг - кръст
Autoexpress 2023
1/6
най-добър
aquaplaning-longitudinal
аквапланинг - надлъжен
Autoexpress 2023
1/6
най-добър
dry-braking
сухо спиране
Sportauto 2023
1/6
най-добър
dry-handling
обработка в сухо състояние
TyreReviews.com 2023
1/3
най-добър
noise-exterior
външен шум
Autobild 2023
1/1
най-добър
noise-interior
вътрешен шум
Autoexpress 2023
1/1
най-добър
snow-braking-abs
спиране при сняг
Sportauto 2023
1/6
най-добър
snow-traction
сцепление със снега
Sportauto 2023
1/6
най-добър
wet-braking
спиране на мокра настилка
Autobild 2023
1/5
най-добър
wet-circle-cornering
Завиване в мокър кръг
Autobild 2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 в тестовете на гуми

всички тестове на гуми, в които е участвал GoodYear UltraGrip Performance 3:
Autobild
Autobild тест на зимни гуми 2023 225/40 R18
победител в теста
класиран на #1 от 11
Сигурната позиция в средата на 11 състезатели, Goodyear UltraGrip Performance 3 беше отличен като 'Победител в теста' заради безупречното си представяне. Този комплект гуми се отличава с новия си зимен профил, демонстрирайки впечатляващи характеристики при шофиране във всички атмосферни условия, изключителната си безопасност срещу аквапланиране и динамично мокро управление, всичко това на умерена цена. Въпреки това е отбелязано, че има леко по-високо съпротивление при въртене. Забележително е, че показва непревзходима мощ в няколко дисциплини, а именно: Удобство, Външен шум, Мокро спиране, Мокро кръгово завиване и Мокро управление, подчертавайки балансираната си отличност във важни метрики за представяне.
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Tyre Reviews
Tyre Reviews тест на зимни гуми 2023 225/45 R18
силно препоръчително
класиран на #5 от 11
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Sport Auto
Sport Auto тест на зимни гуми 2023 225/40 R18
много добър
класиран на #2 от 9
The GoodYear UltraGrip Performance 3 се нареди на почетното второ място сред деветте конкуренти. Отразявайки неговите върхови представяния, той получи окончателна оценка 'Много добро'. Тестерите похвалиха тази гума за нейното точно, безопасно и надеждно управление, като подчертаха широките маржини за безопасност на всички тествани повърхности. Въпреки този силен преформанс, имаше минорно критикуване относно нейния слабо рефиниран отговор на неравните текстури на пътя. Гумата показа изключителни възможности, показвайки особена сила при всички условия, което потвърждава нейната много балансирана природа. Това, което се открои, беше неговото ненадминато представяне при спиране на сухо, спиране на сняг, сцепление на снега и мокро управление, което го отличава като лидер в тези критични дисциплини. Тази обстойна оценка свидетелства за многофункционалността и надеждността на UltraGrip Performance 3 в справянето с различните зимни изисквания за шофиране.
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Automotorsport
Automotorsport тест на зимни гуми 2023 255/45 R20
много добър
класиран на #2 от 7
Goodyear UltraGrip Performance 3 се нареди на впечатляващото второ място сред седемте конкуренти, спечеливши окончателен рейтинг "Много добър". Тази гума се отличаваше с къси разстояния за спиране и много сигурно поведение при шофиране в сняг. Тя също така показа добро сцепление на завои с достатъчни запаси и се оказа много надеждна и стабилна на мокри повърхности. Гумата осигури високи нива на странична поддръжка, особено на сухи пътища. Въпреки тези силни страни, са известни леките недостатъци при управление на завоите в акумулирана вода и точността на завоите, показвайки някаква чувствителност към промените във време на бързо шофиране, сухи завои. Допълнително, бе забелязан слаб шум на гумите по време на завоите. Тази гума бе хвалена за широкия си спектър от представяне, като се справи добре във всички метеорологични условия. Тя показа изключително представяне в дисциплини като сухо преминаване в друга лента, сух отговор на завоите, завои на сняг и справяне с мокрия път, което я отличава като универсален избор за различни зимни условия за шофиране.
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Autoexpress
Autoexpress тест на зимни гуми 2023 225/45 R17
препоръчан
класиран на #3 от 7
При оценката сред седем конкуренти, Goodyear UltraGrip Performance 3 впечатливо се нареди на третото място, спечеливши оценката "Препоръчан". След успешното си дебют след пускането си на пазара, тази гума се изкара особено добре във влажни условия - област, където гумите на Goodyear традиционно са изявени. Тя надмина всички останали в тестовете за дълбок аквапланинг, уверено се нареди на първо място. Дори в сценарии, включващи по-малко вода, нейната производителност беше похвална, заемайки четвъртата обща позиция в тестовете по спиране. На пистата за каране, тя въздействаше с доверие, позволявайки лесен контрол дори до границата без риск от рязки задни презлизания. Въпреки че изискваше малко повече усилие за завиване в сравнение с някои конкуренти, тя се отличаваше с отзивчивостта си и ефективност във влажни условия, следвайки с тесния Hankook в изпълнението. В сухи условия Goodyear също показа силни качества, постигайки второ място, следвайки само WinterContact. Въпреки че се плъзна на четвърто място в тестовете за сняг, оставаше конкурентно близо до лидерите. Допълнително, тази гума беше неподражаема в няколко ключови области, водейки в резултатите за аквапланинг както в кръстосани, така и в продължителни тестове, и също се изкара отлично, регистрирайки най-ниското вътрешно шумо, завършвайки с съчетаните си отлични характеристики и потвърждавайки своята универсалност в разнообразни изискващи зимни условия за шофиране.
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Autobild
Autobild тест на зимни гуми 2023 225/45 R18
примерен
класиран на #2 от 20
Сигурни на второ място сред 20 конкуренти, Goodyear UltraGrip Performance 3 се отличи с крайна оценка "Примерен". Тази гума се отличава чрез балансирания си премиум профил, който предлага убедителни зимни характеристики. Тя беше похвалена за изключително високата си издръжливост, късите разстояния за спиране и добрия комфорт. Въпреки многото си предимства, беше отбелязана с повишено съпротивление при въртене. Сред различните дисциплини, по които беше оценена гумата показа непревзходство, конкретно в износването, затвърждавайки репутацията си за издръжливост и дългосрочна стойност.
име мокърсухснягтекущи разходи
най-добри стойности в теста2+2+11-
GoodYear UltraGrip Performance 32+ 22+1-
покажи подробности за теста
Autobild
име спирачен път на мокра настилкаспирачен път на сняг
най-добри стойности в теста31,429,2
GoodYear UltraGrip Performance 333,930,1
покажи подробности за теста

разпределение на изпитните оценки

100% (5x)85% (1x)
победител в тестасилно препоръчителномного добърпримеренпрепоръчан
1x1x2x1x1x

оценки x размер на колелото

R17R18R20
85% (1x)100% (4x)100% (1x)

оценки x ширина

225/xx Rxx255/xx Rxx
97% (5x)100% (1x)

други модели на GoodYear