• магазини, 0 продукти
GoodYear UltraGrip Performance 3

GoodYear UltraGrip Performance 3

/99% · зима · · : Premium

GoodYear UltraGrip Performance 3
проверете наличността на GoodYear UltraGrip Performance 3
ширина
профил
размер на джантата

Съдържание:

конкуренти

Гумата Goodyear UltraGrip Performance 3 постига забележителен баланс в широка гама от условия, показвайки гъвкавост, която е високо оценена в множество отзиви от водещи организации в индустрията. Положителните й характеристики обхващат всички метеорологични условия, като предлагат убедителни шофьорски характеристики независимо от времето, в съчетание с много добри резерви за безопасност при аквапланиране и динамично поведение при влажни условия. Устойчивите й способности през зимата се отбелязват постоянно, наред с кратки разстояния при спиране и висока издръжливост на пробега, с което засилва статуса си като гума с премиален профил и похватни зимни характеристики.


Комфортът е още една отличителни черти на UltraGrip Performance 3, като получава похвали за приятното си шофиране. В областта на безопасността и надеждността се отличава с много сигурно поведение при шофиране на сняг, впечатляващо сцепление при завои с достатъчни резерви и надеждна устойчивост и стабилност при шофиране на мокри пътища. Тяното представяне на сухи пътища също заслужава отзиви, характеризиращо се с прецизно и безопасно управление, подчертавайки още повече нейната универсалност.


Въпреки това, гумата не е без критики. Увеличеният съпротивлението на въртене е повтарящ се момент на критика в различни тестове, подсказвайки потенциално компромис в ефективността на горивото. Освен това, въпреки че представянето й в случаи на аквапланиране е обикновено силно, някои тестове посочиха леки недостатъци в аквапланирането при завои и прецизното управление, заедно с леката по-голяма чувствителност към изведнъжни промени в посока по време на бързи, сухи завои.


Забележителната й способност в сняг е отбелязана в един отзив, който подчертава отличното й управление в сняг, противоречейки на нейното малко по-ниско класиране в друг тест, фокусиран върху представянето й в сняг. Въпреки това, тя остава конкурентоспособна, дори в по-неблагоприятни условия.


За резюмиране, Goodyear UltraGrip Performance 3 излиза като висококомпетентен и надежден избор за широк спектър на условия за шофиране. Нейните силни страни в областта на безопасността, комфорта и общата й производителност на различни терени я правят заслужен опция за шофьори, търсещи гума, която се отличава с универсалност. Посочените недостатъци, като съпротивлението на въртене и малките проблеми при управлението в специфични сценарии, малко отслабват заслугите й, представяйки я като добре заоблен конкурент в сегмента на зимните гуми.

размери

GoodYear UltraGrip Performance 3 се изработва в 89 размери, като се започне от 175/65 R14 до 265/45 R20.
филтър:
покажете цените

подобни гуми

сравнение: гуми, подобни на GoodYear UltraGrip Performance 3

хронология

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 е стартиран

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 е тестван 7x (Autobild,...) и спечели теста на Autobild 225/40 R18.

постижения

най-добър
мокра обработка
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
най-добър
аквапланинг - кръст
Autoexpress 2023
най-добър
аквапланинг - надлъжен
Autoexpress 2023
най-добър
сухо спиране
Sportauto 2023
най-добър
обработка в сухо състояние
TyreReviews.com 2023
най-добър
външен шум
Autobild 2023
най-добър
вътрешен шум
Autoexpress 2023
най-добър
спиране при сняг
Sportauto 2023
най-добър
сцепление със снега
Sportauto 2023
най-добър
спиране на мокра настилка
Autobild 2023
най-добър
Завиване в мокър кръг
Autobild 2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 в тестовете на гуми

всички тестове на гуми, в които е участвал GoodYear UltraGrip Performance 3:
Autobild тест на зимни гуми 2023 225/40 R18
победител в теста
класиран на #1 от 11
Сигурната позиция в средата на 11 състезатели, Goodyear UltraGrip Performance 3 беше отличен като 'Победител в теста' заради безупречното си представяне. Този комплект гуми се отличава с новия си зимен профил, демонстрирайки впечатляващи характеристики при шофиране във всички атмосферни условия, изключителната си безопасност срещу аквапланиране и динамично мокро управление, всичко това на умерена цена. Въпреки това е отбелязано, че има леко по-високо съпротивление при въртене. Забележително е, че показва непревзходима мощ в няколко дисциплини, а именно: Удобство, Външен шум, Мокро спиране, Мокро кръгово завиване и Мокро управление, подчертавайки балансираната си отличност във важни метрики за представяне.
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Tyre Reviews тест на зимни гуми 2023 225/45 R18
силно препоръчително
класиран на #5 от 11
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Sport Auto тест на зимни гуми 2023 225/40 R18
много добър
класиран на #2 от 9
The GoodYear UltraGrip Performance 3 се нареди на почетното второ място сред деветте конкуренти. Отразявайки неговите върхови представяния, той получи окончателна оценка 'Много добро'. Тестерите похвалиха тази гума за нейното точно, безопасно и надеждно управление, като подчертаха широките маржини за безопасност на всички тествани повърхности. Въпреки този силен преформанс, имаше минорно критикуване относно нейния слабо рефиниран отговор на неравните текстури на пътя. Гумата показа изключителни възможности, показвайки особена сила при всички условия, което потвърждава нейната много балансирана природа. Това, което се открои, беше неговото ненадминато представяне при спиране на сухо, спиране на сняг, сцепление на снега и мокро управление, което го отличава като лидер в тези критични дисциплини. Тази обстойна оценка свидетелства за многофункционалността и надеждността на UltraGrip Performance 3 в справянето с различните зимни изисквания за шофиране.
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Automotorsport тест на зимни гуми 2023 255/45 R20
много добър
класиран на #2 от 7
Goodyear UltraGrip Performance 3 се нареди на впечатляващото второ място сред седемте конкуренти, спечеливши окончателен рейтинг "Много добър". Тази гума се отличаваше с къси разстояния за спиране и много сигурно поведение при шофиране в сняг. Тя също така показа добро сцепление на завои с достатъчни запаси и се оказа много надеждна и стабилна на мокри повърхности. Гумата осигури високи нива на странична поддръжка, особено на сухи пътища. Въпреки тези силни страни, са известни леките недостатъци при управление на завоите в акумулирана вода и точността на завоите, показвайки някаква чувствителност към промените във време на бързо шофиране, сухи завои. Допълнително, бе забелязан слаб шум на гумите по време на завоите. Тази гума бе хвалена за широкия си спектър от представяне, като се справи добре във всички метеорологични условия. Тя показа изключително представяне в дисциплини като сухо преминаване в друга лента, сух отговор на завоите, завои на сняг и справяне с мокрия път, което я отличава като универсален избор за различни зимни условия за шофиране.
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Autoexpress тест на зимни гуми 2023 225/45 R17
препоръчан
класиран на #3 от 7
При оценката сред седем конкуренти, Goodyear UltraGrip Performance 3 впечатливо се нареди на третото място, спечеливши оценката "Препоръчан". След успешното си дебют след пускането си на пазара, тази гума се изкара особено добре във влажни условия - област, където гумите на Goodyear традиционно са изявени. Тя надмина всички останали в тестовете за дълбок аквапланинг, уверено се нареди на първо място. Дори в сценарии, включващи по-малко вода, нейната производителност беше похвална, заемайки четвъртата обща позиция в тестовете по спиране. На пистата за каране, тя въздействаше с доверие, позволявайки лесен контрол дори до границата без риск от рязки задни презлизания. Въпреки че изискваше малко повече усилие за завиване в сравнение с някои конкуренти, тя се отличаваше с отзивчивостта си и ефективност във влажни условия, следвайки с тесния Hankook в изпълнението. В сухи условия Goodyear също показа силни качества, постигайки второ място, следвайки само WinterContact. Въпреки че се плъзна на четвърто място в тестовете за сняг, оставаше конкурентно близо до лидерите. Допълнително, тази гума беше неподражаема в няколко ключови области, водейки в резултатите за аквапланинг както в кръстосани, така и в продължителни тестове, и също се изкара отлично, регистрирайки най-ниското вътрешно шумо, завършвайки с съчетаните си отлични характеристики и потвърждавайки своята универсалност в разнообразни изискващи зимни условия за шофиране.
име
GoodYear UltraGrip Performance 3
покажи подробности за теста
Autobild тест на зимни гуми 2023 225/45 R18
примерен
класиран на #2 от 20
Сигурни на второ място сред 20 конкуренти, Goodyear UltraGrip Performance 3 се отличи с крайна оценка "Примерен". Тази гума се отличава чрез балансирания си премиум профил, който предлага убедителни зимни характеристики. Тя беше похвалена за изключително високата си издръжливост, късите разстояния за спиране и добрия комфорт. Въпреки многото си предимства, беше отбелязана с повишено съпротивление при въртене. Сред различните дисциплини, по които беше оценена гумата показа непревзходство, конкретно в износването, затвърждавайки репутацията си за издръжливост и дългосрочна стойност.
име мокърсухснягтекущи разходи
най-добри стойности в теста2+2+11-
GoodYear UltraGrip Performance 32+ 22+1-
покажи подробности за теста
име спирачен път на мокра настилкаспирачен път на сняг
най-добри стойности в теста31,429,2
GoodYear UltraGrip Performance 333,930,1
покажи подробности за теста

разпределение на изпитните оценки

100% (5x)85% (1x)
победител в тестасилно препоръчителномного добърпримеренпрепоръчан
1x1x2x1x1x

оценки x размер на колелото

R17R18R20
85% (1x)100% (4x)100% (1x)

оценки x ширина

225/xx Rxx255/xx Rxx
97% (5x)100% (1x)

други модели на GoodYear