• магазини, 0 продукти
Continental PremiumContact 7

Continental PremiumContact 7

/100% · лято · · : Premium

Continental PremiumContact 7
проверете наличността на Continental PremiumContact 7
ширина
профил
размер на джантата

Съдържание:

размери

Continental PremiumContact 7 се изработва в 59 размери, като се започне от 205/55 R16 до 315/35 R21.
филтър:
покажете цените

подобни гуми

сравнение: гуми, подобни на Continental PremiumContact 7

хронология

2022

Continental PremiumContact 7 е стартиран и замени Continental PremiumContact 6.

2023

Continental PremiumContact 7 е тестван 6x (Autoklub ČR,...) и спечели теста на Autoklub ČR 205/55 R16.

2024

Continental PremiumContact 7 е тестван 9x (Autobild,...) и спечели теста на Autobild 205/55 R16.

постижения

най-добър
спиране на мокра настилка
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Autobild 2024
най-добър
сухо спиране
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Automotorsport 2024
най-добър
мокра обработка
Adac 2024
Autozeitung 2024
Automotorsport 2024
Sportauto 2024
най-добър
обработка в сухо състояние
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Automotorsport 2024
най-добър
Завиване в мокър кръг
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Autobild 2024
Sportauto 2024
най-добър
аквапланинг - кръст
Sportauto 2024
TyreReviews.com 2023
най-добър
аквапланинг - надлъжен
Autobild 2024
TyreReviews.com 2023
най-добър
външен шум
TyreReviews.com 2023

Continental PremiumContact 7 в тестовете на гуми

всички тестове на гуми, в които е участвал Continental PremiumContact 7:
ADAC тест на летни гуми 2024 215/55 R17
добър
класиран на #1 от 16
Continental PremiumContact 7 се появи като водещ изпълнител, осигурявайки първото място сред 16-те конкуренти, впечатляващо постижение, подчертаващо неговото отличие. Гумите се отличиха с изключителен баланс, показвайки най-високи способности както на сухо, така и на мокро покритие, както беше признато с окончателния му рейтинг 'Добър'. Изключително се отличава в комфорта при шофиране, при спиране на сухо, при хващане на сухо, при спиране на мокро и при управлението на мокро покритие, надхвърляйки всички други състезатели в тези критични дисциплини. На сухи пътища тя зададе стандарт, като предложи супериорен обратен отговор на волана, сигурност на крачката и най-късото спиране от 100 км/ч. Подобно на мокрите пътища, постигна най-късите спиращи разстояния, гарантирайки високо ниво на сигурност и управляемост през обработката на мокрото покритие. Обаче гумата показа някои слабости в представянето си при аквапланиране, по-конкретно продължително аквапланиране, където не се справи толкова добре. Освен това тя получи похвала за своето много високо предварително позволено пробег и нисък разход на гориво, въпреки леко по-голямото тегло, което потенциално може да засегне нейната околната оценка. Като цяло, Continental PremiumContact 7 пренаписа стандартите за безопасност, балансирайки изключителните си характеристики с устойчивите си атрибути.
име въздействие върху околната средабезопасност при шофиране
най-добри стойности в теста1,61,7
Continental PremiumContact 72,61,7
покажи подробности за теста
Automotorsport тест на летни гуми 2024 235/55 R18
победител в теста
класиран на #1 от 8
Осигурявайки първото място сред осем конкуренти, Continental PremiumContact 7 се яви като неоспоримият победител в теста, доказвайки изключителното си представяне. Тестващите изразиха похвала за гумата за изключителното си сцепление на мокри пътища и за способността си надеждно да предотвратява аквапланиране. Силното й придържане и прецизност на сухи завои допълнително затвърдиха репутацията й, наред със значителния комфорт по време на каране. Въпреки това не беше без своите недостатъци; беше отбелязано леко по-силен шум при движение и увеличено съпротивление при движение, което може да повлияе на горивната ефективност. Това, което издигна тази гума над другите в състезанието, бяха безпрецедентните ѝ постижения в различни дисциплини. Тя се отличи в удобство, Сухо спиране, Сухо управление (както в субективни, така и в обективни оценки), Промяна на лента на сухо, Сух отговор на управление, Мокро спиране, Мокро управление (отново както в субективни, така и в обективни оценки), и мокро ръководство на страната, показвайки широкообхватна компетентност, която не оставяше нищо на случайността в представянето.
име
Continental PremiumContact 7
покажи подробности за теста
име общ брой точки
най-добри стойности в теста87
Continental PremiumContact 787
покажи подробности за теста
име спирачен път на сухоспирачен път на мокра настилка
най-добри стойности в теста35,425,8
Continental PremiumContact 735,4 25,8
покажи подробности за теста
ACE тест на летни гуми 2024 225/45 R17
силно препоръчително
класиран на #1 от 10
име общ брой точкимокърсухсъпротивление при търкалянешум
най-добри стойности в теста2144792135
Continental PremiumContact 7214 71123155
покажи подробности за теста
Autobild тест на летни гуми 2024 205/55 R16
примерен
класиран на #2 от 20
Сигурниране на похвално 2-ро място сред 20 участници, Continental PremiumContact 7 показа невероятни умения в множество дисциплини, което му донесе "Примерно" крайно оценка. Тази гума впечатли с изключителния си профил, блестейки с изключителния си шофьорски перформанс както на мокри, така и на сухи повърхности. Не на последно място, тя постигна най-късите разстояния за спиране както на сухо, така и на мокро, което я издигна като лидер в тези критични аспекти за безопасността. Освен това, нейната върховна производителност се разшири и на завойните на кръга при мокри условия, където надмина конкуренцията. Заедно с тези изумителни постижения, гумата се отличава и с добра издръжливост, засилваща нейната стойност и трайност. Този съчетанието от безопасност, производителност и дълготрайност подчертават Continental PremiumContact 7 като изключителен избор за изискани шофьори.
име
Continental PremiumContact 7
покажи подробности за теста
Autozeitung тест на летни гуми 2024 225/45 R17
победител в теста
класиран на #1 от 9
Захващайки първото място сред девет състезатели, Continental PremiumContact 7 се появи като неоспорим победител в теста. Демонстрирайки превъзходно представяне под всякакви условия, тази гума беше хвалена за способността си да се справя както с мокри, така и със сухи повърхности с изключителна сила. На мокри пътища тя изяви изключително сцепление, превъзходна устойчивост срещу аквапланинг и водещи представяния в различни категории, утвърждавайки себе си като първия избор за мокри условия. Въпреки че конкурентните марки се фокусираха върху енергийна ефективност, Continental PremiumContact 7 придаде предимство на общото представяне. Тя се похвали с най-късото разстояние за спиране, най-бързите въртящи се времена и най-стабилното усещане за шофиране на сухи повърхности, което я отметна като победител в теста. Все пак, стойно е да се отбележи, че за онези, които отдават предимство на пестенето на енергия, това може да не е оптималният избор. Гумата се отличи в различни дисциплини като Сухо спиране, Сухо управление, Безопасност, Мокро спиране, Влажно кръгово завиване, Влажно управление и Влажна безопасност, показвайки никакви слаби страни в представянето си.
име
Continental PremiumContact 7
покажи подробности за теста
Sport Auto тест на летни гуми 2024 215/40 R18
победител в теста
класиран на #1 от 5
Осигурявайки първо място сред петимата състезатели, Continental PremiumContact 7 продемонстрира примерна производителност, по този начин спечелявайки титлата "Победител в теста". Според оценяващите, тази гума осигурява изключително сцепление както на мокри, така и на сухи повърхности, гарантирайки балансирано и сигурно шофиране. Бе похвалена за отличната си управляемост на мокри пътища, внушителната прецизност на водача и високото ниво на защита срещу аквапланирането. По сухи пътища маневреността, стабилността при движение и безопасността бяха забележителни предимства. Въпреки че имаше лек компромис при комфорта на задната ос, общо взето производителността на Continental PremiumContact 7 беше неповторима. Изпъкна в няколко ключови дисциплини включително Аквапланиране - кръст, Сухо спиране, Сухо управление, Сухо управление - обективно, Сух отговор на водача, Мокро спиране, Кръгово движение на мокър път, Мокро управление и Мокро управление - обективно, показвайки своята превъзходност в голямо разнообразие от условия без никакви слаби страни.
име
Continental PremiumContact 7
покажи подробности за теста
Autobild тест на летни гуми 2024 225/55 R17
примерен
класиран на #2 от 10
Закрепване на второто място измежду десетте състезатели, Continental PremiumContact 7 направи забележително впечатление с крайната оценка, показваща го като "Примерен". Този гума се отличаваше като водещ изпълнител с добре балансиран потенциал за високи представяния, показвайки динамично и спортно управление на сухи повърхности в комбинация с точна реакция на волово управление и отличен отклик. Тя също така демонстрираше много добри маргини за безопасност срещу аквапланиране, предлагайки къси разстояния за спиране както на мокри, така и на сухи пътища, и ползата от икономия на гориво чрез намалено съпротивление при въртене. Забележителен минус обаче е неговото високо ниво на цена. Неговата превъзходност беше особено очевидна в няколко ключови области, включително несравненото му представяне при аквапланиране - продължително сухо управление, съпротивление при въртене, спиране на мокри пътища и завиване на мокри кръгове, подчертавайки неговите изключителни способности в разнообразие от критични показатели за представяне.
име мокърсухсъпротивление при търкалянешум
най-добри стойности в теста1-2+2+2+
Continental PremiumContact 72+2+ 2+ 2-
покажи подробности за теста
име общ брой точкимокърсух
най-добри стойности в теста104,7106103,4
Continental PremiumContact 7104,7 106 103,3
покажи подробности за теста
източник: www.autoklub.cz
име спирачен път на сухоспирачен път на мокра настилка
най-добри стойности в теста58.124.8
Continental PremiumContact 75925.3
покажи подробности за теста
източник: www.autobild.de
Tyre Reviews тест на летни гуми 2023 205/55 R16
победител в теста
класиран на #1 от 13
име
Continental PremiumContact 7
покажи подробности за теста
Tyre Reviews тест на летни гуми 2023 225/40 R18
победител в теста
класиран на #1 от 6
име
Continental PremiumContact 7
покажи подробности за теста
ACE тест на летни гуми 2023 225/45 R18
силно препоръчително
класиран на #2 от 10
име мокърсухсъпротивление при търкалянешум
най-добри стойности в теста7154197
Continental PremiumContact 771 5219 4
покажи подробности за теста
Autobild тест на летни гуми 2023 225/45 R18
изключителен
класиран на #3 от 20
Continental PremiumContact 7 постигна впечатляващо трето място сред 20 конкуренти, си заслужаващо отличието "Изключителен". Тази гума се отличава със съвсем новата си летна шарка на грайфера, която бе хвалена за спортните и динамични възможности за управление, точната отзивчивост на волана, доброто износване и рентабилност. Въпреки отличния си принос, по-високата цена бе посочена като недостатък. Въпреки това това не отнема от общата му превъзходна оценка. С такъв балансиран набор от функции, PremiumContact 7 се явява като високо предпочитан избор за шофьорите, които търсят надеждност и производителност в своя избор на летни гуми.
име мокърсухтекущи разходи
най-добри стойности в теста2+1-1
Continental PremiumContact 72+ 2+2+
покажи подробности за теста

разпределение на изпитните оценки

100% (10x)85% (1x)
победител в тестаизключителенсилно препоръчителнопримерендобър
5x1x2x2x1x

оценки x размер на колелото

R16R17R18
100% (2x)96.3% (4x)100% (5x)

оценки x ширина

205/xx Rxx215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (2x)92.5% (2x)100% (6x)100% (1x)

Въпроси и отговори

  1. Къде се произвежда Continental PremiumContact 7?

    Continental PremiumContact 7 се произвежда в франция/Словакия/германия/Чешка република.

  2. Подходяща ли е тази гума за джипове?

    да, тази гума се произвежда и в размери за леки автомобили.

други модели на Continental